Ajöss.

Jag gör det igen då jag fullkomligt gett upp om blogg.se som nästintill aldrig fungerar som det ska, tar evighet att ladda upp bilder osv. Självklart var mitt namn upptagen, så det här är alltså min nya blogg isisohisis.blogspot.com. Förhoppningsvis byter jag inte igen. Puss, & följ med.

Nothing





Got some apples in my bed





Oi, give us a couple o’ Britney’s will yer, mate?

Idag köpte jag ett par brallor på Topshop. Svarta var dem också. Tog ungefär en halvtimma att få på sig dem då de var snortajta. Brukar nämligen göra misstaget att köpa byxor som sitter lagom, men som efter en eller två tvättar ser storleken förstor ut. Därför är det som sagt bra att köpa väldigt tajta byxor, då dem förmodligen kommer att töjas. Nu är jag pank också. Måste verkligen skaffa mig ett jobb, men då det för tillfället bara finns säljjobb och jag inte är det minsta intresserad av det är det svårt. Får ta mig i kragen och lämna ut ännu fler CV:n helt enkelt. Har man inte kontakter så..

Kollade in Londonsvenskar för en stund sen. Har sagt det förut, hade varit sjukt kul att åka dit o jobba men som sagt.. jag vet inte, kanske om ett år eller så, kanske två. Men någongång, absolut. Läste lite om faror osv vilket invoverade mörbultad, trapphus och kalsonger och "äntligen fått tillbaka känseln i vänstra sidan av ansiktet" , trevligt att läsa om det de första man gör när man kommer in på en sådan sida! Nej, ska jag resa dit ska jag definitivt leta upp några resekompisar. Kan bli oerhört kul.


Vill bara tipsa om den här sjukt duktiga tjejen. Förstår inte hur hon hittar dessa underbara platser. yyellowbird på Flickr. Jag vill också fota. Funderar på att gå en kurs.. men mja. Finns iaf inget intressant att fota just nu här, men det kommer.





Kolla in!

Så jävla sjukt..

För en stund sen läste jag något helt sjukt.  "Noel attackerad på scen"  Vem fan beter sig på ett sånt vis? Helt sjukt att en person går dit, för att sedan göra någonting sånt, förjävligt. Såg även ett klipp, och ja.. att det ens kan inträffa, men som tur var gick allt bra.  


Pattie Boyd


Troligen en av dem vackraste någonsin om du frågar mig.

Kings Head

Gårdagskvällen spenderades på Kings Head tillsammans med några gamla klasskompisar & lite annat folk för att fira Sandras födelsedag. Riktigt kul då jag inte träffat många på ett bra tag. Vi bjöds på nachos, pratade, drack och hade allmänt trevligt. Utav mig Karin & Robin fick hon en blommig kopp med tillhörande fat, jättefint. Skulle själv vilja ha något liknande. Gick relativt tidigt då min sista buss skulle gå fem över tolv. Självklart missade jag den då den gick mycket tidigare en vad den egentligen skulle. Så medan jag väntade på nästa buss gick jag och Zaza och köpte en baguette. Fint avslut på en mycket trevligt kväll.

Idag träffade jag Anna i stan för att vara hjälpande hand då hon letade efter någonting i klädväg. Dock upptäckte jag att det inte bara är jag som är kräsen när det kommer till sådant och det blev inget köpt. Men det var minst lika trevligt för det .


Shine on you crazy diamond

Nu när jag är lite off på fotosidan började jag måla lite vilket resulterade Syd Barrett, ett försök iaf. Ignorera dem fula blyertsstreckena då den inte e riktigt klar.

                        

Sommarens



Resa:
Ingen wowresa den här sommaren. Norrland?

Köp: Kameran & ett par kängor.

Godast matupptäckt: Fetaost & majs - tillsammans. Troligen det godaste man kommer i matväg.

Utgång/fest: Studenten.

Soundtrack: Born to run.

Klädesplagg:  Linne? Kan säga att jag inte tänkt speciellt mycket över mina klädval.

Frisyr:  Helt vanligt  eller knut.

Läslektyr:  Inte mycket, dock ska jag införskaffa mig lite böcker och dylikt någon dag. Jag läser  alldeles för lite.

Konsert: Bruce.

Alkohol/dryck: Mangosmothies.

Glass: Piggelin  och det mesta från Ben & Jerrys.

RSS 2.0